Saturday, 12 January 2013

My wedding ^_^


Assalamualaikum ...

Entah lah , aku rasa nak mengedik dalam blog ni pon malas , coz aku tengah not in mood , tak tahu nak tulis apa , nak buat VLOG pon malas , lagi pon vlog aku dah buang , so aku kat sini aku rasa macam nak cerita sikit pasal wedding aku yang berabad lepas . Firstly ... this is my husband :


Muehehehe , kalau dia tahu aku letak gambar ni kat blog aku , gerenti kena rotan MANJA .... Wedding ni masa 29.12.2012 dekat Perak ( rumah dia ) ..... <---- rumah mak mertua aku .... Kami bernikah pada 22.12.2012 but walimatul urus belah perempuan pada 23.12.2012 .... Actually seronok sangat kahwin ni . Post akan datang aku ceritakan tentang kelebihan berkahwin sewaktu usia muda ... Walaupun hakikatnya beza aku dengan husband aku sangat laaaaaaaaaaaaaaaaaaa JAUH ..

Tapi bila kita dah melalui zaman perkahwinan muda ni , nanti korang akan rasa sendiri . Masa tu korang tak akan menyesal kahwin muda KECUALI !!!! Kalau korang kena kahwin paksa atau kahwin atas pilihan keluarga sendiri . Hahahaha , laju tak aku taip .....

Sementara menunggu my hubby solat zohor and nak serve dia makan sup daging yang mak mertua aku buat ..... Aku pun berblog lah kat sini , lama jugak aku tak menaip sebab aku sebuk dengan majlis perkahwinan aku . Actaully aku memang EXCITED GILER nak kahwin :P Lagi-lagi bila dapat tahu husband aku tu tersangat lah HANDSOME ..... Aku tak pernah pun jumpa dia , dan aku tak pernah berniat nak kahwin dengan dia sebab dia handsome , tapi aku berkahwin dengan dia kerana Allah dan kerana dia dapat terima aku seadanya dan dia sayang aku . Huhuhu ... sweet kan ... ^_^V

Okey lah nanti aku sambung lagi . Ada kerja as a housewife ........ kbai ..

Ecxo ecxo H 

Assalamualaikum

2 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. semoga berkekalan sehingga keakhir hayat...

    ReplyDelete